KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNUHAKKINDA BİLGİLENDİRME
Kekova Elektrik Elektronik İletişim Sistemleri Dış Tic. Ltd. Şti. (“Safepoint”) olarak; çalışanlarımız, çalışan adaylarımız, ziyaretçilerimiz, iş bağlantılarımız, müşterilerimiz ve platform kullanıcılarımızın kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın, ziyaretçilerimizin, iş bağlantılarımızın, müşterilerimizin ve platform kullanıcılarımızın faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz kişisel verilerine ilişkin işlemelerini Safepoint Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’na göre gerçekleştirmekteyiz.

Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verilerin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü ve etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.

Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde, ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.

Politikamız, Safepoint bünyesindeki kişisel verilerle alakalı bütün işleme faaliyetleri için uygulanmakta olup, KVKK ve kişisel verilere ilişkin diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

Kişisel Verileriniz ile ilgili detay aydınlatma metinlerine ve başvuru formuna aşağıdaki dokümanlardan ulaşabileceğinizi bildiririz.

Şirketimize başvurarak;



Kanunun uygulanmasıyla ilgili taleplerinizi ve kişisel verilerinizle ilgili her türlü sorunuzu Kekova Elektrik Elektronik İletişim Sistemleri Dış Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürlük (Gürsel Mah. Darülaceze Cad. Ekşioğlu Plaza A Blok No:36 K:6 D:10 Kağıthane / İstanbul) adresine aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak, ıslak imzalı halini TC kimlik fotokopisi ile noterde tasdik ettirip posta yolu ile ya da kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından Kekova Elektrik Elektronik İletişim Sistemleri Dış Tic. Ltd. Şti’ne daha önce bildirilen ve Kekova Elektrik Elektronik İletişim Sistemleri Dış Tic. Ltd. Şti’nin sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle yazılı olarak iletebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz ile ilgili detay aydınlatma metinlerine ve başvuru formuna aşağıdaki dokümanlardan ulaşabilirsiniz.

SAFEPOINT Aydınlatma Metni SAFEPOINT İlgili Kişi Başvuru Formu
safe point
Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Öz Sezen İş Merkezi No:124 B Blok Kat: 7 34394 Şişli / İSTANBUL

0850 200 80 50
info@safepoint.com.tr
  • BİZİ TAKİP EDİN
  • facebookinstagramfacebooklinkedinblogger
  • UYGULAMALAR
  • apple storegoogle play
© 2017 safepoint.com.tr Tüm Hakları Saklıdır
Safe Point bir Kekova Elektrik Elektronik İletişim Sistemleri Dış Ticaret A.Ş markasıdır
Safepoint Gesider ve Tagider üyesidir
Web sayfası ve reklamlardaki görseller, kullanılacak marka ve modellerle değişiklik gösterebilir.
Design by AuraMedia
gesidertagider
whatsapp destek